Burgerboller.
6 stk.
2½ dl. Vand, lunt
½ tsk. Salt
1 spsk. olie
Ca. 500 - 600 g . Hvedemel
Sesamfrø
Gæren røres ud i vandet, resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes godt sammen. HUSK ikke at tilsætte alt melet på en gang, det er ikke sikkert dejen kan absorbere det hele. Dejen stilles til hævning lunt sted i ca. 45 minutter.
Herefter slås den ned, deles
i 6 lige store stykker og formes til boller. De sættes på en papirbeklædt
bageplade, med god plads mellem hver. De stilles tildækket til efterhævning i
ca. 20 minutter.
Bollerne trykkes de helt
flade, pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø. Hæver så yderligere
i ca. 10 minutter.
Bages ved 200o C i ca. 20 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar