onsdag den 5. februar 2014

Burgerboller.

Helt almindeligt syndige hvide burgerboller...uhhhmmmm de smager bare SÅ godt. Og egner sig både til burger, pulled pork eller bare som sandwichboller til madpakken.

Burgerboller.
6 stk.
25 g. Gær
2½ dl. Vand, lunt
½ tsk. Salt
1 spsk. olie
Ca. 500 - 600 g. Hvedemel
Sesamfrø
Gæren røres ud i vandet, resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes godt sammen. HUSK ikke at tilsætte alt melet på en gang, det er ikke sikkert dejen kan absorbere det hele. Dejen stilles til hævning lunt sted i ca. 45 minutter.
Herefter slås den ned, deles i 6 lige store stykker og formes til boller. De sættes på en papirbeklædt bageplade, med god plads mellem hver. De stilles tildækket til efterhævning i ca. 20 minutter.
Bollerne trykkes de helt flade, pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø. Hæver så yderligere i ca. 10 minutter.
Bages ved 200o C i ca. 20 minutter.

TIPS:
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift

FRYSEEGNET: JA

SERVERES MED: -

TIPS & TRICKS: -

ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar