2 per.
1/2 fed Hvidløg, knust1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. Hvid balsamico eddike
1 spsk. Vand
Salt
Peber
HUSK: Inden tilberedningen, skal alle ingredienser nøje afvejes for at kunne udregne Kcal-indholdet i den færdige suppe, hvis den skal bruges i 5:2 Kuren.
Bland hvidløg, sennep, hakket kørvel, balsamico og vand. Smag til med salt og peber.
Bland hvidløg, sennep, hakket kørvel, balsamico og vand. Smag til med salt og peber.
TIPS:
Hvis dressingen skal bruges til en salat med fyldige grønsager som fx kål,
kartofler eller ris, kan du tilsætte 1/2 spsk. olivenolie. Olien giver god
smag, men kan sagtens udelades, da det er mængden af kørvel, som tykner
dressingen.
Dijonsennep 165 Kcal pr.
Hvid balsamico eddike 4 Kcal pr.
Hvidløg 160 Kcal pr.
Kcal total 44
Færdig dressing vejede: 61 g .
44 : 61 = 0.72
0.72 x 100 = 72 pr.
(Kcal total : Mængde total x 100 = pr
(Portionsstørrelse i g. x Kcal-indholdet i
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: www.spisbedre.dk
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: "NUDEL"SALAT MED GRILLET KYLLING
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar