For et par dage siden havde jeg lyst til kage, men anede simpelthen ikke hvilke jeg skulle give mig i kast med. Så googlede diverse kagesider, kogebøger og tænke tænke. For der var natureligvis osse begrænsninger, idet køleskabet kun indeholdt 2 æg og bilen var sammen med Manden på job.
Men stod på hovedet i fryseren, fandt et par poser bananer og så kunne jeg snild lave et bananbrød.
Bananbrød.
8
per.
1
dl. Olie, smags neutral
50
g. Sukker
2
stk. Æg
400
g. Banan, most
300
g, Hvedemel
1
tsk. Natron
1
½ tsk Bagepulver
1
nip Salt
1
tsk. Vanillesukker
½
dl. Mælk
100
g. Chokolade, mørk, meget groft hakket
Olie,
sukker og æg piskes sammen. Og bananerne røres i. De tørre ingredienser blandes
sammen og røres i bananblandingen, sammen med mælken. Chokoladen vendes i
tilslut.
Dejen
hældes i en franskbrødform (2 l.), der er beklædt med bagepapir.
Bages
ved 175o i ca. 1 time.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk Alletiders kogebog
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar