Disse ruller er noget af det lækreste grill-tilbehør du kan tænkte dig. Hvis nu du er en af dem, der rynker på næse over endnu en opskrift med den forhadte aubergine, så giv lige denne opskrift en chance, måske denne vil blive den der gør at du kommer til at
Auberginerullerne er her servertet til en grillet kotelet og FYNSK KARTOFFELSALAT |
Grillede aubergine ruller.
4 per.
2 stk. Auberginer
2 kugler Mozzarella
Basilikum blade
Olivenolie
Salt
Peber
Auberginerne skære i skiver på langs, på
ca. 1 cm i tykkelsen. Ende-skiverne bruges ikke – gem dem evt. til salat eller
fyld i en kødsauce
Skiverne pensles med olie, drysses med salt
og peber og grilles til de er gyldne enten på en pande eller på grillen. De
lægges til afkøling på fedtsugende papir.
Osten skæres i skiver. I den ene ende af på
aubergineskiven lægges en skive mozzarella og et par basilikumblade. Skiverne
rulles sammen med bunden nedad – evt. kan de lukkes med en kødnål.
Lige inden servering kan de enten grilles
enkeltvis
Eller lunes samlet i et fad ved 200o
i ca. 15 minutter til osten bliver blød.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.arla.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Som tilbehør til diverse
retter men kan osse bruges som selvstændig vegetarisk ret, serveret med en fyldig salat til - så rækker portionen til 2 personer
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar