Jeg elsker dem - de dufter og smager så skønt. Og så kan de bruges til alverdens ting.
Mangler du inspiration til at bruge dem, så kig HER.
I min samling mangler der en dressing, så den får du idag. En sart lysegrøn sag, men smæk på smagen.
Ramsløgdressing.
3
- 4 per.
125
g. Cremefraiche, 18%
25
g. Ramsløg blade (ca. 10 stk.)
1
– 1½ tsk. Citron, saft fra
Salt
Peber
Ramsløg
bladene skylles og duppes tørre. De kommes i minihakkeren sammen med cremefraiche. Dette blendes til bladene er helt finthakkede.
At cremefraichen bliver blendet gør at den bliver tynd, bryder du dig ikke om det, kan du nøjes med at blende 25 gram af cremefraichen sammen med bladene og så vende sammen med resten bagefter.
Dressingen smages til med citronsaft, salt og peber.
At cremefraichen bliver blendet gør at den bliver tynd, bryder du dig ikke om det, kan du nøjes med at blende 25 gram af cremefraichen sammen med bladene og så vende sammen med resten bagefter.
Dressingen smages til med citronsaft, salt og peber.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Hej Søde :-D
SvarSletJeg skal vist snart skyde jagten i gang :-D Husk nu... når den tid kommer, at blomsterne også kan spises. De pynter gevaldigt i enhver salat.
- Pia
Detkan de nemlig og er så smukke. God jagt - jeg har jo i haven :-P
SletDet vil jeg oz... men vi er ikke enige. Brian siger, de breder sig som ukrudt... og jeg siger, pyt de kan spises :-D
SletJeg er enig med B om at de breder sig, men så gør du sim jeg og har dem i en potte, så betemmer du jo hvor meget plads de skal have :-P
Slet:-D Potterne er allerede indkøbt
SletFantastisk :-D
Slet