mandag den 7. marts 2016

Sæson - Februar

Ja, så opdagede jeg lige at der var noget jeg havde glemt :-P Men bedre sent end aldrig og nu er den her. Sæsonlisten for februar måned.

Råvarerne der står med grå skrift er links. Via den kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare ;-)

Stuvede selleri


GRØNT:
Jordskok
Julesalat
Knudekål (også kaldet glaskål / glaskålrabi)
Kålrabi (også kaldet kålroe)
Ræddike


FRUGT:


FISK: (højsæson) 
Blåmusling
Stenbiderrogn
Torskerogn




INFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk

ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar