Råvarerne der står med grå skrift er links. Via den kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare ;-)
Stuvede selleri |
GRØNT:
Jordskok
Julesalat
Knudekål
(også kaldet glaskål / glaskålrabi)
Kålrabi
(også kaldet kålroe)
Ræddike
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Blåmusling
Stenbiderrogn
Torskerogn
INFO:
KILDE:
www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk,
www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar