Vi er gået ind i jagtens på det perfekte knækbrød herhjemme for tiden, så det kan forekomme at du vil blive bombarderet med kiks/knækbrøds opskrifter næste periode :-P Men så ved du det :-D
Disse her er virkelig lækre, virkelig virkelig nemme og lynhurtige at lave. Du kan have dem klar på under 30 minutter. Ikke sidste gang de er lavet her i Casa Fangel.
Havregrynskiks.
Ca. 15 – 20 stk.
200 g. Havregryn
30 g. Sesamfrø
30 g. Olie – jeg brugte raps
½ tsk. Salt
2 dl. Vand, kogende
Havregryn, sesam, olie og salt kommes i en
skål og det kogende vand hældes over. Det røres sammen til det bliver en klistret sammenhængende
dej.
Dejen kommes mellem to stykker bagepapir og
rulles tyndt ud med en kagerulle, til en tykkelse på ca. 2 – 3 mm. Herefter
skæres dejen i stykker med en kniv, så er de lige til at brække i stykker efter bagning.
Bages ved 200o i ca. 15 – 20
minutter til de er gyldne. Afkøles og opbevares i lufttætte dåser.
TIPS: Dejen kan osse stikkes ud i figurer.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.lidl.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Ost, smør, pålæg
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar