Derfor er det ikke det største udbytte de giver, men det er nu hyggelig med den smule vi får og gør osse at vi nyder de ting, vi laver deraf, ekstra meget.
Men jeg gør gerne det, at jeg plukker af et par gange for at få alle bærerne med. Det er til at overkomme når det ikke drejer sig om større portioner. Og til denne dessert har jeg brugt de bær der nu lige var modne og klar.
Det jeg vil sige med det, er at du kan bruge lige de bær du har eller bedst kan lide, fremgangsmåden er den samme og derfor har jeg heller ikke skrevet mængder på ved flormelis og vanillesukker.
Du kan også sagtens bruge frosne bær, lad dem tø op og tilsæt 2 - 3 blade husblas til blandingen. Se evt. vejledning HER.
4 per.
250 g. Bær – jeg brugte hovedsagelig hindbær,
samt en smule jordbær & solbær
1 ½ dl. Piskefløde
Vanillesukker
Flormelis
PYNT:
Friske bær
Mørk chokolade
Toppene fjernes på bærerne, de skylles og tørres forsigtigt - tag et par af de pæneste bær fra til pynt.
Fløden piskes til en stiv skum og bærerne moses groft med en gaffel. Disse blandes sammen og smages til med flormelis og vanillesukker.
Fløden piskes til en stiv skum og bærerne moses groft med en gaffel. Disse blandes sammen og smages til med flormelis og vanillesukker.
Det anrettes i 4 portionsglas og pyntes med
lidt friske bær og revet chokolade.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar