Hvis du ikke kan nå at få spist alle dine lækre afgrøder mens de er frisk, kan du udover at fryse dem, også sylte og henkoge til de kolde måneder. Jeg har her samlet mine sylte-opskrifter HER til dig. Du finder både surt sylt, marmelader og saft.
Råvarerne der står med blå skrift og STORE bogstaver er links. Via dem kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare 😊
Drueagurker |
GRØNT:
Bladselleri
Drueagurk
Kinakål
Majroe
Pak
choy
Skorzonerrod
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Fjordreje
Havørred
Hornfisk
Mørksej
BÆR:
Havtron
Multebær
Ribs
Tyttebær
INFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar