Det er årstiden nu hvor vi spiser de lidt tungere retter som SIMREMAD og SUPPER. De grove grønsager er i sæson - de er drøje i brug og mætter godt
Råvarerne der står med grå skrift er links. Via dem kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare ;-)
GRØNT:
Bladselleri
Jordskok
Julesalat
Kinakål
Knudekål (også kaldet glaskål / glaskålrabi)
Kålrabi (også kaldet kålroe)
Ræddike
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Blåmusling
Havtaske
Kuller
Lange
Lyssej (også kaldet lubbe)
Mørksej
Pighvar
Rødtunge
Slethvar
BÆR:
Tranebær
NØDDER:
Valnødder
INFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar