Nå, men en opskrift skal du da have og da vi kommer til at få rigeligt med kageopskrifter i december måned bliver dagens opskrift i det salte køkken. Et ultra nem hverdags måltid, der ikke er meget arbejde i. Plus det er også en god måde at få brugt den sidste rest kylling fra gårsdagens kyllingesteg, der sidder altid en masse tilbage helt inde ved benene.
Bagekartoffel med clubfyld.
2 per.
2 stk. Kyllingelår med overlår
400 g. Cremefraiche 18 %
125 g. Bacon – i skiver
1 – 2 tsk. Karry
10 – 15 drb. Tabasco
Akacie honning
Salt
Peber
4 stk. Bagekartofler
Kyllingen krydders med salt og peber og
steges ved 200o i ca. 45 minutter til de er gennemstegte – herefter
afkøles de.
Baconen steges på en varm pande uden fedtstof
til den er sprød og gylden. Herefter afkøles og dels den i mindre stykker.
Kyllingekødet pilles af lårene og deles i
mundrette stykker.
Cremefraichen vendes sammen med karry,
tabasco og smages til med honning, salt og peber. Kylling og bacon vendes i og
salaten stilles køling et par timer inden servering.
Bagekartoflerne skrubbes og prikkes med en
spids gaffel.
Bages ved 200o i ca. 75 – 90
minutter, til de er møre.
Ved servering skæres der et kryds i kartoflen
og den toppes med kyllingesalaten.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar