De blev lavet, men jeg gemte lige et par stykker, for jeg havde en idé der rumsterede rundt og der skulle bruges rødbeder. Og den idé, er det resultat du får idag, en smuk og smag-fuld efterårs salat.
Rødbede-slaw.
2 – 3 per.
200 g. Rødbeder
175 g. Hvidkål
1 stk. Æble – syrligt
DRESSING:
75 g. Cremefraiche 9 %
30 g. Flødeost – naturel
1 fed Hvidløg
1 tsk. LØGPULVER
½ spsk. Citronsaft
Salt
Start med at vaske rødbederne og koge dem til
de er møre. Herefter overhældes de med koldt vand, enderne skæres af og så er
skrællen lige til at smutte af. Herefter afkøles de.
Hvidkålen snittes ultra fint, rødbederne og
æblerne rives groft.
Hvidløget pilles og hakkes fint og blandes
sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Herefter vendes grønsager og
æble i og salaten smages til.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar