lørdag den 30. september 2017

Rødbede-slaw

For et par uger siden havde et af Supermarkederne et knaldtilbud på rødbeder, så afsted med mig og købe ind til at lave en omgang SYLTEDE RØDBEDER.

De blev lavet, men jeg gemte lige et par stykker, for jeg havde en idé der rumsterede rundt og der skulle bruges rødbeder. Og den idé, er det resultat du får idag, en smuk og smag-fuld efterårs salat.


Rødbede-slaw.
2 – 3 per.
200 g. Rødbeder
175 g. Hvidkål
1 stk. Æble – syrligt

DRESSING:
75 g. Cremefraiche 9 %
30 g. Flødeost – naturel
1 fed Hvidløg
1 tsk. LØGPULVER
½ spsk. Citronsaft
Salt

Start med at vaske rødbederne og koge dem til de er møre. Herefter overhældes de med koldt vand, enderne skæres af og så er skrællen lige til at smutte af. Herefter afkøles de.

Hvidkålen snittes ultra fint, rødbederne og æblerne rives groft.

Hvidløget pilles og hakkes fint og blandes sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Herefter vendes grønsager og æble i og salaten smages til.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar