Forberedning af grønsager er osse nemt, de skal nemlig bare være af den frosne udgave. De skal ikke tøes først, men blot hives direkte ud fra frost, vendes i pestoen inden de hældes i fadet og farsen fordeles over - nemt ikk´?
Det er valgfrit hvilke grønsager du bruger. Jeg har brugt "Lækkert & nemt grønsagsbund" købt i Rema1000.
Farsbagte grønsager.
4 – 5 per.
500 g. Grønsager – fra frost
100 g. Grøn pesto - jeg brugte BASILIKUM PESTO
Salt
FARS:
500 g. Hakket svinekød
200 g. Løg
2 stk. Æg (M/L)
8 g. Fint salt
40 omg. på Peberkværnen
50 g. Hvedemel
½ - ¾ dl. Vand
150 g. Bacon – i skiver
Farsen
røres:
Løgene pilles og hakkes fint. Disse kommes i
en skål sammen med kødet og røres sammen – jeg bruger min røremaskine.
Æg, salt, peber og hvedemel tilsættes og
røres godt sammen, hvorefter vandet tilsættes, af et par gange, til farsen har
en passende konsistens, ikke for fast og ikke for blød.
Grønsagerne tages direkte fra fryseren. Brug
din favorit blanding. Grønsagerne vendes sammen med pesto og et drys salt. Det
kommes i et smurt fad - Mit var 22 x 30 cm. Og farsen fordeles henover. På
toppen lægges baconskiverne.
Steges ved 225o i ca. 40 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hundeveninde fra Facebook
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: OVNKARTOFLER & TZATZIKI
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar