søndag den 1. oktober 2017

Malt sirup

Jeg har efterhånden bagt en del forskellige rugbrød og har da osse et par opskrifter her på bloggen, men aldrig har jeg fået mig taget sammen til at få købt og/eller afprøvet maltmel eller - sirup. 

Så da jeg så at Louise fra LOUISES MADBLOG havde kastet sig ud i at lave maltsirup, blev det skrevet på TO-TRY-listen og en mørk øl skrevet på indkøbslisten. Nu er det afprøvet - det er ikke særlig svært, kræver blot en smule tid og opmærksomhed. 




Malt sirup.
1 port.
½ l. Mørk øl
250 g. Farin

Begge dele kommes i en gryde og bringes i kog. Lad det koge ind, under omrøring, til det har en tynd sirupsagtig konsistens. Det tager ca. 35 – 45 minutter.

Herefter hældes det på rene skoldede glas og opbevares i køleskabet.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.louisesmadblog.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar