Jeg var igår kaldt på job i en ekstravagt, og dette var hvad Manden overraskede mig med, da jeg kom hjem lige til aftensmad-tid. Vi fik pomfritter og COLESLAW til.
Ret lækkert farsbrød med massere af ost, bacon og smag.
Baconwrapped cheese-meatloaf.
4 per.
1 stk. Grøn peberfrugt
1 stk. Rødløg
1 spsk. Olie – til stegning
¼ tsk. Salt
500 g. Hakket oksekød
1 tsk. TØRRT HVIDLØG
1 spsk. Oregano – tørret
1 tsk. Kebabkrydderi – jeg brugte den fra
Kilic
½ tsk. Salt
½ tsk. Peber
1 kugle Mozzarella – á 125 g.
100 g. Cheddarost
250 g. Bacon – i tynd skiver
Peberfrugten deles i kvarte, blomst og
frøstol fjernes. Peberfrugten skæres i tynde strimler.
Løget pilles og skæres i tynd både.
Olien varmes op på en pande og peberfrugt og
løg steges heri, til de er gyldne. Herefter tages de af den varme pande og
afkøles let.
Kødet æltes sammen hvidløg, oregano,
kebabkrydder, salt og peber. Herefter fordeles kødet i en rektangel på et
stykke stanniol, det skal trykkes ud så tyndt som muligt.
Mozzarellakuglen skæres i tynde skiver og
lægges ovenpå kødet.
Cheddarosten rives groft og fordeles ovenpå
mozzarellaen.
Peberfrugt-løg-blandingen kommes ovenpå osten.
Og så skal det bare rulles sammen, som en
roulade. Du skal starte fra den korte ende – brug folien som hjælp med at
stramme farsen om fyldet. Husk at lukke den godt i enderne, så osten ikke flyder ud under tilberedning.
Når farsen er rullet, tager du halvdelen af
baconskiverne, lægger dem i det fad du vil stege farsbrødet i. Skiverne folder
du op omring farsen.
Og bagefter fordeles du den anden halvdel på
oversiden.
Steges ved 180o i ca. 45 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: http://twistedfood.co.uk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar