På min vej på job, har jeg gennem hele efteråret købt de lækreste friske æbler i en frugtbod på min vej - dem kommer jeg nu til at savne. Det er længe siden jeg har spist så mange æbler som dette efterår.
Idag har jeg leget med at bruge dem i en tzatziki og det smager virkelig skønt - de sprøde og syrlige æbler i den dejlige hvidløgsdressing, det kan bare noget. Brug det som tilbehør, en slags dip eller sauce til aftensmaden eller som topping i din frokostsandwich.
Æble-tzatziki.
2 – 3 per.
200 g.
Cremefraiche 9%
1 stk. stort Æble – syrligt, jeg brugte 150
g. renset vægt
1 – 2 fed hvidløg
Salt
Æblet deles i fire og kernehuset fjernes.
Æblebådene skæres i tern på ca. 3 x 3 mm. Hvidløget pilles og hakkes fint.
Æble og hvidløg vendes i cremefraichen, som
smages til med salt – lad gerne dressingen trække lidt inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar