torsdag den 23. november 2017

Havrefras toppe

Ikke den helt store kulinariske opskriftet idag, men bare en lille ide til en hapser, en af de sundere slags, samt en mulighed for at brugt en slat smeltet chokolade. Vi går trods juletiden i møde 😉

Vi kender vist alle CORNFLAKESTOPPEN og ROSINTOPPEN, to "resteprodukter", kan vi vist godt kalde dem. Idag præsentere jeg dig for den nye hippe verion, nemlig havrefras toppe. En toplækker, sprød og sundere form for snack.


Havrefras toppe.

En rest smeltet (tempereret ?) chokolade - jeg brugte mørk 55 %
Havrefras
Evt. Guldstøv – til pynt

Havrefrasen blandes forsigtigt rundt i chokoladen, pas på ikke at knuse dem.
Blandingen sættes, med to skeer, i små toppe på et stykke bagepapir. De pyntes med guldstøv inden chokoladen stivner.

Når chokoladen er størknet, kommes de i en lufttæt beholder og opbevares køligt.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar