Dagens opskrift er bestemt i den nemme kategori, en af de gode til en travl hverdag. Jeg har skævet til min SVENSKE PØLSERET - også derfor navnet er lavet om til italiensk pølseret, når den nu er med pasta 😛
Italiensk pølseret - eller bare pasta med pølser.
Ca. 5 – 6 per
500 g. Pasta – tørret
750 g. Wienerpølser
250 g. Løg
4 fed Hvidløg
140 g. Tomatpure
½ l. Madlavningsfløde 18 %
2 dl. Mælk
2 - 3 dl. Pasta kogevand
2 tern Hønsebouillon
2 spsk. Oregano – tørret
400 g. Ærter
60 g. Parmesan
Salt
Peber
Olie – til stegning
Evt. parmesan – til pynt
Pastaen koges, i godt saltet vand, i 2
minutter kortere end anbefalingen på emballagen. Husk at gemme noget af
kogevandet til saucen.
Pølserne skæres i stykker på ca. 1 cm. Løg og
hvidløg pilles og hakkes fint.
Olien varmes op i en stor gryde. Løg og
hvidløg tilsættes og svitses heri. Herefter tilsættes pølserne og svitses med.
Når pølserne har fået farve, kommes
tomatpuréen i og gives en smule varme for at bringe sødmen frem. Fløde, mælk og
parmesan hældes på og bouillon smuldres i. Pølseretten bringes i kog.
Herefter tilsættes pasta og ærter og saucen
varmes igen op, imens konsistensen justeres med kogevandet fra pastaen.
Gryderetten smages til med oregano, salt og peber og serveres med et drys revet
parmesan.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar