Endnu en af opskrifter jeg har glædet mig lidt ekstra til at dele med dig - måske fordi at de er røget på min favorit-småkage-liste 😇 Gode er de ihvertfald, med dejlig knas fra valnødderne og smagen af citron......total lækker kombination, som jeg virkelig håber du vil give et forsøg 💗
Ca. 45 stk.
50 g. Valnødder
100 g. Smør – blødt
75 g. Flormelis
1 stk. Æggeblomme
2 g. Citronskal – fint revet
125 g. Hvedemel
Start med at tage smørret ud fra køleskabet
en times tid, før du skal bruge det.
Valnødderne hakkes fint – jeg brugte min
minihakker.
Smør og flormelis piskes luftigt. Herefter
tilsættes æggeblomme, citronskal, valnød og mel og dejen samles. Den pakkes ind
i film og lægges på køl i et par timer, så dejen bliver fast.
Dejen rulles ud i stænger med en tykkelse på
ca. 1 cm. De skæres i stykker á 2 cm. som sættes på en papirbeklædt bageplade.
Bages ved 175o i ca. 10 – 12
minutter, til de er let gyldne.
Herefter afkøles de på en bagerist og
opbevares i en kagedåse
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk
FRYSEEGNET: JA dejen er rå
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar