lørdag den 3. februar 2018

Rysteribs

En lille rest ribs i fryseren og jeg lover dig at du har det skønneste sur-søde tilbehør til din søndags-steg imorgen.

Jeg lærte det at kende i min læretid, det er aldrig noget jeg er stødt på i min barndom. Men i køkkenet, hvor jeg stod i lære, fik patienterne det altid til forloren hare, så det var selvfølgelig også det jeg serverede det til. Men det kan sagtens også bruges til vildt, svin- eller oksekød.

Jeg har en ribsbusk i haven og sidste år, som jo generelt var et rigtig dårligt år udbytte mæssigt, var ingen undtagelse i min lille køkkenhave. Disse 100 gram som jeg har brugt i denne opskrift, var alt hvad der sad på min busk 😧 Jeg håber og krydser finger for et større afkast i år.


Rysteribs.
2 – 3 per.
100 g. Ribs – frosne
50 g. Sukker

DAGEN FØR SERVERING (eller min 8 – 10 timer):
Ribsene tages direkte fra frost og kommes i en skål. Sukkeret drysses over, låg lækkes på og bærblandingen stilles i køleskab til det skal serveres.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Godt til vildt, oske- og svinekød. Vi fik det til forloren hare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar