Serveret med en skøn råkost, noget lækkert brød og vupti vi havde mad til 3 dage - så bliver det ikke nemmere. Og det kan vi jo alle bruge i denne travle juletid 😊
Gratineret tortellini med oksekød.
6 per.
500 g. Hakket oksekød
2 spsk. Olie – til stegning
1 ps. Pastagrønt fra ”Nemt & lækkert”*
1 ps. Chili con carne blanding fra ”Nemt
& lækkert”**
2 ds. Hakket tomat
8 dl. Vand
2 dl. Mælk
2 – 3 spsk. Ketchup
1 spsk. TØRRET HVIDLØG
Paprika
Spidskommen - stødt
Koriander – stødt
Oregano - tørret
Salt
Peber
500 g. Tortellini – den friske, min havde en
kogetid på 7 min.
200 g. Revet ost
50 g Parmesan
Olien varmes op i en gryde og oksekødet
svitses heri. Når det er godt brunet, tilsættes grønsagerne, som svitses med.
Dåserne med tomat, vand og mælk tilsættes, låget lægges på og det bringes i
kog. Saucen smages til med krydderierne og pastaerne vendes i saucen. Låget
lægget på og blusset slukkes. Lad gryden stå derpå i ca. 20 – 25 minutter, til
pastaerne er næsten færdigtilberedte. Rør gerne et par gange i gryden
undervejs.
Herefter fordeles pastasaucen i et fad,
parmesanen rives fint og fordeles ovenpå sammen med den revne ost.
Gratineres ved 200o i ca. 20 – 25 minutter,
til osten er gylden.
* Hvis du ikke kan fremskaffe en pose med "Pastagrønt", som jeg har brugt, kan du i stedet bruge 500 gram af andre pasta-venlige
grønsager. I min blanding var der tomat, løg, peberfrugt, hvidløg og oregano.
** Hvis du ikke kan fremskaffe en pose "Chili con carne blanding", som jeg har brugt, kan du i stedet bruge 450 gram af andre mexicansk
inspireret grønsager. I min blanding var der tomat, peberfrugt, løg, majs,
kidney bønner, hvidløg, paprika, spidskommen, koriander, oregano og timian.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Salat og brød
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar