tirsdag den 18. december 2018

Julekalenderens låge nummer 18 - Nougatsnitter

Glædelig 18. december 🎅🎄⛄

En lidt anderledes, men vild lækker konfekt, det er lige hvad du finder bag dagens julekalender låge.

Husk at opbevare dem på køl, med mindre du selvfølgelig når at spise allesammen - mine var væk på et øjeblik 😍

Nougatsnitter. 
Ca. 30 stk.

125 g. Smør
140 g. Havregryn
100 g. Sukker
150 g. Nougat
100 g. Mørk chokolade
Evt. Sølv sukkerkugler

Smørret smeltes. Herefter tilsættes havregryn og sukker og det røres godt sammen.

En bradepande (ca. 21 x 35 cm.) beklædes med bagepapir. Massen komme i og fordeles så den fylder halvdelen af formen. Det trykkes godt sammen.

Bages ved 175o i ca. 30 minutter til den er gylden.

Imens bunden bages, skæres nougaten i tynde skiver, så de er klar til at bunden tages ud af ovnen. Her lægges de nemlig ovenpå den varme bund så de smelter. For at fordele nougaten i et jævnt lag, kan du bruge en pensel.

Bunden tages op af bradepanden.

Chokoladen smeltes og kommes i en sprøjte pose, hvor det fordeles i striber ovenpå nougaten. Jeg pyntede yderligere mine med sølv sukkerkugler.

Herefter skæres den i mundrette stykker, som afkøles. Herefter opbevares de i en lufttæt beholder på køl.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: ”Vores opskrifter”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: SKAL opbevares på køl

Ingen kommentarer:

Send en kommentar