En lidt anderledes, men vild lækker konfekt, det er lige hvad du finder bag dagens julekalender låge.
Husk at opbevare dem på køl, med mindre du selvfølgelig når at spise allesammen - mine var væk på et øjeblik 😍
Nougatsnitter.
Ca. 30 stk.
125 g. Smør
140 g. Havregryn
100 g. Sukker
150 g. Nougat
100 g. Mørk chokolade
Evt. Sølv sukkerkugler
Smørret smeltes. Herefter tilsættes havregryn
og sukker og det røres godt sammen.
En bradepande (ca. 21 x 35 cm.) beklædes med
bagepapir. Massen komme i og fordeles så den fylder halvdelen af formen. Det
trykkes godt sammen.
Bages ved 175o i ca. 30 minutter
til den er gylden.
Imens bunden bages, skæres nougaten i tynde
skiver, så de er klar til at bunden tages ud af ovnen. Her lægges de nemlig ovenpå
den varme bund så de smelter. For at fordele nougaten i et jævnt lag, kan du bruge en pensel.
Bunden tages op af bradepanden.
Chokoladen smeltes og kommes i en sprøjte pose, hvor det fordeles i striber ovenpå nougaten. Jeg pyntede yderligere mine med sølv sukkerkugler.
Chokoladen smeltes og kommes i en sprøjte pose, hvor det fordeles i striber ovenpå nougaten. Jeg pyntede yderligere mine med sølv sukkerkugler.
Herefter skæres den i mundrette stykker, som
afkøles. Herefter opbevares de i en lufttæt beholder på køl.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: ”Vores opskrifter”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: SKAL opbevares på køl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar