Hvis du elsker valnødder ligeså meget som jeg, så kig med her. Sprøde, knasende og lækre cookies, som er fyldt med skønne valnødder. Men husk at hakke dine nødder groft, hvis du gerne vil kunne fornemme nødder i HELE kagen. Gæt selv hvorfor jeg skriver det 😝
Valnødde cookies.
Ca. 40 stk.
250 g. Sukker
250 g. Smør - blødt
2 stk. Æg (M/L)
250 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
1 nip Salt
250 g. Valnødder
Valnødderne hakkes groft.
Sukker og smør piskes luftigt med en
håndmixer. Æggene tilsættes, et ad gangen.
Mel, bagepulver og salt blandes, sigtes i
blandingen og dejen røres sammen, sammen med nødderne.
Dejen sættes i små klatter (på størrelse med
en valnød) med to skeer, max 12 pr plade, da de flyder ud. De trykkes lidt
flade.
Bages ved 175o i ca. 15 minutter, til
de er gyldne i kanterne.
De afkøles de et par minutter, inden de
flyttes på en bagerist til de er helt kolde og opbevares i lufttætte beholder.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mette Blomsterberg
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar