Idag er vi i det lidt sunde hjørne af konfekt-fadet. For det kan juleknas også sagtens være. Myslibidderne, som også sagtens kan omformes til stænger, er sprøde og lækre, en dejlig lille haps, med noget at tygge i.
Næste gang tror jeg, at jeg tilføjer en smule appelsinskal, men jeg er også en sucker for choko-orange-kombinationen 😝
Myslibidder.
Ca. 18 stk.
50 g. Hasselnødder
150 g. Havregryn
50 g. Cornflakes
70 g. Mørk chokolade 55%
50 g. Honning – jeg brugte Akacie
40 g. Abrikosmarmelade
½ tsk. Kanel – stødt
Nødderne hakkes groft og ristes gyldne på en
varm pande uden fedtstof. Havregrynene tilsættes og ristes med.
Nøddeblandingen kommes i en skål, sammen med
cornflakes og kanel.
Chokoladen smeltes og honningen røres ud
heri. Det tilsættes til nøddeblandingen sammen med marmeladen og røres
ensartet.
Myslimassen fordeles i papirbeklædt en form
(ca. 20 x 16 cm.) Det trykkes sammen, dækkes til og stilles på køl til dagen
efter.
Myslibarer vendes forsigtigt ud på et skære
bræt og skæres i mundrette stykker.
De opbevares på køl.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Opskrifthæfte fra
Diabetesforeningen
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar