Disse konfektkugler er en anderledes udgave af de klassiske havregryns kugler.
Det var Jo, min ridepartner-in-crime, der var stødt på opskriften og synes at den var et oplagt bud til julekalenderen - at så ingen af os kunne finde opskriften da jeg begyndte tænkte på julekalender, ja det er der ingen der taler om, for vi fandt den jo til sidst 😝
Nå, men tilbage til opskriften. De er lækre og der er dejligt at der er noget at tygge i, samtidig er de både julet (kanelen) og lidt syndige med chokoladen. En god idé til det sundere hjørne på konfektfadet 💗
Ca. 30 stk.
200 g. Fuldkornsrugbrød
50 g. Flormelis
2 tsk. Kanel - stødt
100 g. Mørk chokolade 55 %
25 g. Smør - blødt
25 g. Mandler
Mandlerne blendes til mel.
Rugbrød et smuldre og blandes med flormelis
og kanel.
Chokoladen smeltes og vendes i
rugbrødsblandingen, sammen med smørret. Hvis det er meget fugtigt og ikke er
til at samle, så lad det stå et øjeblik, inden du former dejen til kugler, som
trilles i mandelmelet.
Opbevares på køl.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: "Spis bedre" & Jo
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar