Det var en længere tur på over 20 km., så for alles skyld havde vi indlagt en lille pause, hvor hestene slappede af, imens vi drak noget varmt og spiste en lille snack. Derfor havde jeg fredag været i køkkenet og bagt disse.
Pigerne var begejstret, de mætter, smager godt og virker syndige uden at være det.
Jag har taget udgangspunkt i mine tidligere udgaver af havregrødsmuffins. Dem kan du se HER, HER og HER
Havregrødsmuffins med æble, mandler &
chokolade.
12 stk.
200 g. Æble – renset vægt
2 stk. Æg (M/L)
3 dl. Vand
300 g. Havregryn
2 tsk. Vanillesukker
2 ½ tsk. Bagepulver
1 nip Fint salt
60 g. Akacie honning
50 g. Mandler
100 g. Mørk chokolade
Æblerne rives groft. Chokolade og mandler
hakkes groft.
Æg, vand og æble røres sammen. Havregryn
tilsættes, sammen med vanillesukker, bagepulver, salt og honning. Det røres
godt sammen og stilles til side i 5 minutter, så grynene kan suge lidt af
væsken. Chokolade og mandler vendes i tilslut.
Dejen fordeles i muffins forme – det skal
være dem i kraftigt papir. Jeg vejede alle mine af og havde ca. 95 gram i hver.
Bages ved 180o i ca. 25 minutter.
De afkøles på en bagerist.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar