Lav gerne en stor portion, det kan sagtens fryses, så har du nem mad en anden dag.
Og så lige en bonusinfo tilslut. Igår fik jeg endelig mig taget sammen og nu kan du også følge bloggen på INSTAGRAM. Hvis du kigger til højre her på siden, har jeg fået lavet en follow-knap der.
Pepperonata.
8 per.
1600 g. Peberfrugter – røde og gule
550 g. Løg
50 g. Hvidløg
3 spsk. Olie – til stegning
3 ds. Hakket tomat
1 spsk. Maizena
2 spsk. Kold vand – til jævning
1 ½ spsk. Timian – tørret
1 spsk. Basilikum – tørret
½ tsk. Paprika
1 ½ spsk. Sukker
Salt
Peber
Løgene pilles og hakkes groft, hvidløgene
pilles og hakkes fint. På peberfrugterne fjernes blomsten og frøene inden i,
resten skæres i mundrette stykker, på ca. 2 x 2 cm.
Olien varmes op i en stor gryde og løgene
svitses, bagefter tilsættes peberfrugterne og hvidløg. Når de er blevet
bløde kommes de hakkede tomater i, sammen med krydderierne. Saucen skal nu
småsimre i ca. 20 – 25 minutter.
Maizenamelet røres ud i det kolde vand og
hældes i saucen under omrøring. Lad den nu koge igennem i ca. 5 minutter, så
melsmagen kan koges væk og den får den tykkere konsistens. Herefter smages den til med krydderierne.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Jeg serveres til pasta og stegt
kylling
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Frygt ej den store portion, det kan
sagtens fryses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar