Du kan nærmest bruge alt i en tærte. Har du en rest gryderet, igen hvor der ikke er nok til hele familien, kan du blande grønsager i, komme det i et tærtefad og så bruge dejen som låg.
Til dagens måltid havde jeg en rest broccoli, en rest skinke og en masse forskellige oste, og så det var oplagt at trylle en tærte frem.
Broccolitærte med skinke & tre slags ost.
4 per.
1 port. Tærtedej – Jeg brugte DENNE
FYLD:
200 g. Skinke i strimler
250 g. Broccoli – renset vægt
200 g. Feta i tern
5 stk. Æg (M/L)
300 g. Hytteost
1 dl. Mælk
70 g. Parmesan
Salt
Peber
Broccolien deles i mundrette stykker, de
skylles og tørres i et rent viskestykke.
Skinken fordeles oven på tærtebunden, og der
toppes med broccoli og feta. Der gives et drys salt og peber, men vær varsom
med saltet, da der er mange salte ting i tærten.
Æg, hytteost og mælk piskes sammen og hældes
over fyldet. Parmesanosten rives fint og kommes på toppen.
Bages ved 180o i ca. 60 minutter,
til æggemassen er fast.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar