Nå, men dagens salat er nok en af de bedste jeg nogensinde har lavet. Smukt at se på, sprød med forskellige smage og teksturer - den skal vist snart på menuen igen 💗
Og er du ikke til figner, undlader du dem bare, eller kommer noget andet tørret frugt i som du holder af.
Kålsalat
med perlespelt.
4 per.
2 dl. Perlespelt
1 tern Hønsebouillon
75 g. Grønkål – renset vægt
125 g. Rødkål
250 g. Æble – jeg brugte Ingrid Marie
50 g. Rødløg
100 g. Figner – tørrede
DRESSING:
3 spsk. Olie – jeg brugte raps
2 spsk. Citronsaft
1 spsk. Akacie honning
Salt
Peber
Start
med:
Perlespelten koges i vandt tilsat en
hønsebouillon tern og rigeligt salt. Tjek emballagen for kogetid.
Herefter hældes vandet fra og de afkøles.
Imens
klargøres grønsagerne:
Den grove stilk i midten af grønkålen fjernes
og kålen skylles godt og slynges tør. Herefter hakkes det. Rødkålen snittes
fint. Og kernehuset på æblerne fjernes og frugtkødet skæres i små tern. Løget
pilles og hakkes fint. På fignerne fjernes stilken og de skæres i tern.
Til dressingen piskes alle ingredienserne
sammen.
Perlespelt, grønsager, frugt og dressing
vendes sammen og smages til.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar