Det var sådan jeg havde med disse småkager, da de var færdigbagte 😒 De var slet ikke som jeg havde forventet, hverken udseende- eller smagsmæssigt. Mega øv, men jeg prøver altid at redde resultatet istedet for bare at kassere. Så med lidt Gold chokolade og sukkerpynt, så var den hjemme. Derfor får du en dejlig mandelsmåkage med karamelchokolade, den er endt ud i perfekt sødme, samt noget at tygge i 💗
Mandelsmåkager med karamelchokolade.
Ca. 45 stk.
7 stk. Æggeblommer**
125 g. Sukker
200 g. Mandler
1 tsk. Bagepulver
1 nip Salt
25 g. Hvedemel
PYNT:
100 g. Karamel chokolade – jeg bruger Gold fra
Callebaut
Sukkerpynt hjerter
Mandlerne blendes til helt fint mel. Det
kommes i en skål og blandes sammen med mel, salt, bagepulver og sukker. Tilslut
tilsættes æggeblommerne og dejen samles.
Dejen sættes i små klatter på en papirbeklædt
bageplade.
Bages ved 200o i ca. 10 – 12 minutter, de skal være let gyldne.
Herefter afkøles de.
Når de er helt kolde, lægges de på et stykke
bagepapir. Chokoladen smeltes, kommes i en lille sprøjtepose og fordeles over
kagerne. Når det er tørret opbevares de i kagedåser.
** Jeg havde æggeblommer til overs fra
forskellige småkager til julekalenderen, men har du ikke det, kan du i stedet bruge
2 stk. æg.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Vesthimmerland.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar