Idag får du casa Fangels nye favorit-cookie. Føj, de er gode !! Og skal meget snart laves igen.
De er hvad jeg vil kalde en rigtig cookie. Den er ikke sprød hele vejen igennem, som kendetegner en småkage, men kanterne er sprøde og midten er fantastisk - den er nemlig sej, lige som en cookie skal være.
Nutella
cookies.
Ca. 18 stk.
100 g. Smør -
blødt
100 g. Nutella
100 g. Farin
1 stk. Æg
175 g. Hvedemel
1 tsk. Vanillesukker
1 tsk. Bagepulver
¼ tsk. Salt
PYNT:
60 g. Hasselnødder
Smør, Nutella og farin piskes cremet. Ægget
røres i dejen, inden at mel, vanillesukker, salt og bagepulver sigtes i og
dejen røres ensartet.
Dejen fordels i små klatter på en
papirbeklædt bageplade. Jeg havde 12 stk. pr. plade.
Hasselnødderne hakkes meget groft. De
fordeles ovenpå kagerne og gives et tryk, så de sidder fast deri.
Bages ved 180o i ca. 14 – 15
minutter, de skal være let gyldne i kanten.
Lad dem køle af et par minutter på
bagepladen, inden de flyttes på en rist til færdig afkøling.
Opbevares i kagedåser
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Alt.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar