Sennepspaneret koteletter.
2 per.
2 stk. Koteletter – mine var ca. 2 cm. tykke
4 tsk. Dijonsennep
2 spsk. Hvedemel
1 stk. Æg
1 dl. Rasp
Salt
Peber
Smør - til stegning
Melet kommes på en tallerken. Ægget piskes
sammen i en dyb tallerken, raspen vendes sammen med salt og peber i en dyb
tallerken.
Koteletterne dyppes tørre, inden der kommes
en tsk. sennep på hver side, som smøres ud. Herefter vendes den først i melet,
bagefter i ægget og tilslut i raspen.
Smør smeltes i en varm pande og bruser af, inden koteletterne kommes på. De steges i ca. 4 – 6 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar