onsdag den 22. januar 2020

Sennepspaneret koteletter

Koteletter behøver bestemt ikke at være en tør og kedelig spise, ej heller et must at de skal laves i fad 😝 Derfor får du idag, min virkelige lækre udgave, hvor de er smurt ind i sennep, inden de paneres - behøver jeg at sige at de er gode 😄

Sennepspaneret koteletter.
2 per.
2 stk. Koteletter – mine var ca. 2 cm. tykke
4 tsk. Dijonsennep
2 spsk. Hvedemel
1 stk. Æg
1 dl. Rasp
Salt
Peber
Smør - til stegning

Melet kommes på en tallerken. Ægget piskes sammen i en dyb tallerken, raspen vendes sammen med salt og peber i en dyb tallerken.

Koteletterne dyppes tørre, inden der kommes en tsk. sennep på hver side, som smøres ud. Herefter vendes den først i melet, bagefter i ægget og tilslut i raspen.

Smør smeltes i en varm pande og bruser af, inden koteletterne kommes på. De steges i ca. 4 – 6 minutter på hver side.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar