Men husk, at det er en god ide ikke at lave blomkålsbuketterne alt for små, da bagetiden vil blive for kort til at baconen kan nå at blive stegt.
Blomkål bagt med bacon.
Blomkål
Olie
Bacon – i skiver
Timian
Salt
Peber
Blomkålen deles i buketter, gerne lidt store
i det. De skylles og tørres godt. Herefter kommes de i en plastpose, sammen med
en olie og krydderier. Det vendes sammen og kommes i et smurt fad.
Baconen klippes i stykker på ca. ½ cm. De
skilles ad og fordeles ovenpå kålen.
Bages ved 200o i ca. 35. minutter.
Kålen skal være mør, men have bid.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: FARSBRØD MED OLIVEN, BEARNAISESAUCE & SPRØDE OVNKARTOFLER
TIPS & TRICKS:
ANDET: Du kan sagtens lave små blomkålsbuketter, men
det betyder mindre bagetid og så er det ikke sikkert at bacon bliver tilberedt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar