Jeg må komme med en indrømmelse 😇 men jeg følger altså ikke altid mine egne MADPLANER 100 % - sorry, men det er altså sandt. Og hvis jeg nu ikke gjorde det, så kunne jeg jo aldrig lave nye opskrifter 😉😆 Så igår brød jeg planen og vi fik dette dejlige nemme og ret lækre hverdagsfad. Det er en af de gode retter, hvor ALT tilberedes i samme fad.
Vi fik bearnaise sauce og en TOMATSALAT til.
Farsfad med røsti-top – alt-i-et-fad.
4
per.
FARS:
500
g. Hakket svinekød
300
g. Løg
250
g. Peberfrugt
2
fed Hvidløg
2
stk. Æg (M/L)
50
g. Hvedemel
1
dl. Vand
8
g. Salt
Peber
TOP:
1
kg. Kartofler
2
spsk. Olie
Salt
Peber
Løg
og hvidløg pilles og hakkes fint. Peberfrugten halveres, de hvide hinder, kerner
og frøstolen fjernes, inden de skæres i tern.
Kød,
løg, hvidløg og peberfrugt kommes i røreskålen. Det røres sammen med æg, salt,
peber og mel. Og tilslut justeres farsen med vandet.
Et
fad (Ca. 20 x 30 cm.) smørers og farsen fordeles i bunden i et jævnt lag.
Kartoflerne
skrælles og rives groft – jeg bruge min foodprocessor. De skylles og knues fri
for væske, inden de fordeles ovenpå farsen. Der krydres med salt og peber og
dryppes med olie.
Bages
ved 200o i ca. 45 minutter. Farsen skal være gennemstegt og
kartoflerne møre & gyldne.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Dagens tallerken.dk
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: Bearnaisesauce & tomatsalat
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar