lørdag den 25. juli 2020

Madplan uge 31.2020


Vi går ind i vores sidste ferieuge, så der skal lige laves alle de sidste planlagte ting. Mandag skal det sidste af huset pudses. De øvrige dage skal der bl.a køres affald på genbrugspladsen, vinduer skal vaskes både inde og ude og alle de andre småting der er rare at få ordnet inden arbejdet kalder igen.

Eddie og jeg har desuden også en legeaftale med bullterrieren Luna og hendes mor. Men ved ikke hvilke dag det bliver endnu, men vi glæder os 💗


Mandag skal vi leje en lift. Vi skal pudse det sidste af huset som vi ikke kan nå på den almindelige stige. Så det bliver virkelig nemt - vi smider en PANINI MED CHORIZO i panini-grillen.

Tirsdag laver vi MEDISTER I SVØB og STUVET BLOMKÅL med ekstra blomkålsmag, samt nye kartofler fra haven.

Onsdag nupper vi hjemmebagt RUGBRØD UDEN SURDEJ (fra frysern) med medister fra tirsdag og får gnavegrønt til.

Det er alt for længe siden vi har fået kyllingeburger. Så det skal vi have torsdag. Aldi har nogle frosne panerede kyllingeshnitzler, der er lavet af kyllingebrystkød - de er ret gode, så dem har vi altid i fryseren.
Vi får salat, tomat og agurk i, samt LYNHURTIG AIOLI til. 

Fredag laver vi LASAGNETTE MED KYLLING og får SOMMERSALAT MED SQUASH & BLOMMER til. Vores squash i haven er begyndt at give nu, så det skal helt sikkert benyttes.


Lørdag er der helt sikkert rester fra fredag.


Søndag laver vi en omgang MØRBRADGRYDE, vi får ris og broccoli til. Der bliver lavet en stor portion så der er rester til mandag, hvor der startes arbejde igen - så er det altid rart med nem mad første dag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar