Glædelig 21. december 🎅🎄⛄
En sjov, sprød og anderledes småkage. De er fnuglette, så du kan spise mange 😁 Kanelen kan lige anes, men jeg tror, det vil gøre dem godt med lide mørk chokolade i også.
Manden mente at de smagte af popcorn!! Det ved jeg så ikke lige hvor det kommer fra 😂 Men de har en helt speciel smag, de skal prøves - simpelthen !!
Rugbrøds
småkager.
200 g. Hvedemel
100 g. Havregryn
200 g. Farin
1 tsk. Kanel – stødt
2 tsk. Natron
2 stk. Æg (L)
200 g. Smør
Smørret
smeltes og afkølet let.
De
tørre ingredienser blandes sammen. Æg og smør røres i, til dejen er ensartet.
Dejen
portionernes ud i små kugler på 20 gram stykket. De lægges på en papirbeklædt
bageplade og trykkes flade.
Bages
ved 200o i ca. 12 minutter, kanterne skal blive gyldne. De flyder
ikke meget ud, jeg havde 14 på en plade.
Ca.
50 stk.
200
g. Ymerdrys200 g. Hvedemel
100 g. Havregryn
200 g. Farin
1 tsk. Kanel – stødt
2 tsk. Natron
2 stk. Æg (L)
200 g. Smør
INSPIRATION: Familie journalen
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: Jeg havde noget tørt rugbrød som jeg vendte i en smule olie og tørrede i ovnen ved 170o.
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar