tirsdag den 22. december 2020

22. december - valnødde biscotti.

Glædelig 22. december 🎅🎄⛄

Dagens småkage er helt uden fedtstof. De er sprøde og smager dejligt med valnødderne i - jeg elsker valnødder 💗 Dem jeg har bagt med her, har jeg selv høstet og knækket. Det sidste tog lang tid, så småkagerne er nydt ekstra meget.

Valnødde biscotti.
Ca. 28 stk.
1 stk. Æg (M/L)
100 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
200 g. Hvedemel
½ tsk. Bagepulver
200 g. Valnødder
Ca. 25 ml. Vand
 
Æg, sukker og vanillesukker piskes lyst og luftigt.
 
Mel og bagepulver sigtes i, valnødderne tilsættes også og dejen røres sammen. Vil den ikke samle sig, tilsættes vand – lidt af gangen.
 
Den deles i to lige store portioner som trilles til pølser
(evt. på et meldrysset bord) med en længde på 21 cm. De lægges på en papirbeklædt bageplade og trykkes til en bredde på 6 cm.
 
Bages ved 190o i ca. 15 minutter.
 
Herefter afkøles de i ca. 20 minutter, inden de skærs med en brødkniv i skiver på ca. 1 cm. De lægges tilbage på bagepladen med skærefladen op.
 
Bages ved 175o i ca. 20 minutter, de skal være gyldne og sprøde
 


 
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Femina
FRYSEEGNET: Dejen er RÅ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar