Glædelig 22. december 🎅🎄⛄
Dagens småkage er helt uden fedtstof. De er sprøde og smager dejligt med valnødderne i - jeg elsker valnødder 💗 Dem jeg har bagt med her, har jeg selv høstet og knækket. Det sidste tog lang tid, så småkagerne er nydt ekstra meget.
Valnødde biscotti.
100 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
200 g. Hvedemel
½ tsk. Bagepulver
200 g. Valnødder
Ca. 25 ml. Vand
Æg,
sukker og vanillesukker piskes lyst og luftigt.
Mel
og bagepulver sigtes i, valnødderne tilsættes også og dejen røres sammen. Vil
den ikke samle sig, tilsættes vand – lidt af gangen.
Den
deles i to lige store portioner som trilles til pølser (evt. på et meldrysset
bord) med en længde på 21 cm. De lægges på en papirbeklædt bageplade og trykkes
til en bredde på 6 cm.
Bages
ved 190o i ca. 15 minutter.
Herefter
afkøles de i ca. 20 minutter, inden de skærs med en brødkniv i skiver på ca. 1
cm. De lægges tilbage på bagepladen med skærefladen op.
Bages
ved 175o i ca. 20 minutter, de skal være gyldne og sprøde
Ca.
28 stk.
1
stk. Æg (M/L)100 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
200 g. Hvedemel
½ tsk. Bagepulver
200 g. Valnødder
Ca. 25 ml. Vand
INSPIRATION: Femina
FRYSEEGNET: Dejen er RÅ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar