Glædelig 7. december 🎅🎄⛄
En småkage lige efter Mandens hoved, han elsker kokos og disse er allerede en af hans favoritter. De er sprøde og med god knas fra kokossen. Der er noget at tygge i - mums.
Jeg har brugt glukose sirup, det kan sagtens skiftes ud med den almindelig lyse sirup. Men jeg valgte denne, da jeg ønsker en mere lys udgave.
Kokossnitter.
100 g. Sukker
50 g. Glukosesirup
150 g. Hvedemel
1 nip Salt
½ tsk. Natron
1 tsk. Vanillesukker
50 g. Kokosmel
Alle
ingredienserne vejes af og røres godt sammen.
Herefter
rulles dejen til små pølser med en diameter på ca. 1½ cm. De lægges på en
papirbeklædt bageplade og trykkes flade, evt. med en gaffel, ske eller bagsiden
af din hånd.
Beregn
god plads mellem stænglerne, da de flyder ud – jeg havde 4 på en plade.
Bages
ved 175o i ca. 12 – 15 minutter. De skal blot lige blive gyldne.
Når
de er færdige, skal de afkøle et øjeblik, hvorefter du skæres dem i skrå
snitter på 2 cm. Afkøl dem på en rist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.
Ca.
40 stk.
100
g. Smør – blød100 g. Sukker
50 g. Glukosesirup
150 g. Hvedemel
1 nip Salt
½ tsk. Natron
1 tsk. Vanillesukker
50 g. Kokosmel
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: Dejen er rå
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Glukose siruppen kan sagtens skiftes ud med alm. Sirup. Men jeg har brugt den for at småkagen får en lysere farve efter bagning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar