Glædelig 8. december 🎅🎄⛄
Disse småkager er endnu en af dem, der er hurtige at fremstille og de er intet mindre end fantastiske - jaja, bevares jeg har vist udnævnt et par "årets favoritter" allerede 😂 Men disse ligger i top 3 - de er sprøde og fulde af nøddesmag.
Hasselnøddesnitter.
100 g. Sukker
30 g. Sirup – lys
150 g. Hvedemel
1 nip Salt
½ tsk. Natron
1 tsk. Vanillesukker
100 g. Hasselnødder
Nødderne hakkes groft.
Alle ingredienserne vejes af og røres godt sammen.
Herefter rulles dejen til små pølser med en diameter på ca. 1½ cm. De lægges på en papirbeklædt bageplade og trykkes flade, evt. med en gaffel, ske eller bagsiden af din hånd.
Beregn god plads mellem stænglerne, da de flyder ud – jeg havde 4 på en plade.
Bages ved 175o i ca. 12 – 15 minutter. De skal blot lige blive gyldne.
Når de er færdige, skal de afkøle et øjeblik, hvorefter du skæres dem i skrå snitter på 2 cm. Afkøl dem på en rist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.
Ca.
40 stk.
100
g. Smør – blødt100 g. Sukker
30 g. Sirup – lys
150 g. Hvedemel
1 nip Salt
½ tsk. Natron
1 tsk. Vanillesukker
100 g. Hasselnødder
Nødderne hakkes groft.
Alle ingredienserne vejes af og røres godt sammen.
Herefter rulles dejen til små pølser med en diameter på ca. 1½ cm. De lægges på en papirbeklædt bageplade og trykkes flade, evt. med en gaffel, ske eller bagsiden af din hånd.
Beregn god plads mellem stænglerne, da de flyder ud – jeg havde 4 på en plade.
Bages ved 175o i ca. 12 – 15 minutter. De skal blot lige blive gyldne.
Når de er færdige, skal de afkøle et øjeblik, hvorefter du skæres dem i skrå snitter på 2 cm. Afkøl dem på en rist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: Dejen er rå
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar