Ca. 20 skiver med ca. 1,3 kulhydrat pr skive
135 g. Græskar kerner
150 g. Solsikke kerner
100 g. Hørfrø frø
80 g. Sesam frø
15 g. Profiber
15 g. Bagepulver
1 ½ spsk. FiberHusk
11 g. Salt
6 stk. Æg (M/L)
200 g. Flødeost – naturel
165 g. Revet ost
60 g. Cremefraiche 38 % eller Græsk yoghurt 10 %
30 g. Æblecider eddike
1 – 2 spsk. Kulør
Evt. lidt sesam til drys på toppen.
150 g. Solsikke kerner
100 g. Hørfrø frø
80 g. Sesam frø
15 g. Profiber
15 g. Bagepulver
1 ½ spsk. FiberHusk
11 g. Salt
6 stk. Æg (M/L)
200 g. Flødeost – naturel
165 g. Revet ost
60 g. Cremefraiche 38 % eller Græsk yoghurt 10 %
30 g. Æblecider eddike
1 – 2 spsk. Kulør
Evt. lidt sesam til drys på toppen.
De tørre ingredienser vejes af i en skål og de våde i deres egen skål. De våde piskes sammen, inden det hele blandes og kommes i en smurt form.
Den form jeg bruger mest er 3,3 liter.
Her bages ved 220 i 15 minutter og herefter skrues der ned til 170 i ca. 60 minutter. Mit brød har en kernetemperatur på 97 - 98 grader, når det er færdigt
ELLERS bruger jeg 2 silikoneforme på ca. 1 ½ liter, hvor jeg deler denne portion i. Her bages de ved 220 i 15 minutter og herefter skrues der ned til 170 i ca. 45 minutter. Kernetemperaturen er den samme som ovenstående.
Afkøles på en bagerist.
Kan fryses
Opbevares på køl for længere holdbarhed
Inspiration: KETOMUMS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar