tirsdag den 14. januar 2025

Keto rugbrød

   


Ca. 20 skiver med ca. 1,3 kulhydrat pr skive 

135 g. Græskar kerner
150 g. Solsikke kerner
100 g. Hørfrø frø
80 g. Sesam frø
15 g. Profiber
15 g. Bagepulver
1 ½ spsk. FiberHusk
11 g. Salt
 
6 stk. Æg (M/L)
200 g. Flødeost – naturel
165 g. Revet ost
60 g. Cremefraiche 38 % eller Græsk yoghurt 10 %  
30 g. Æblecider eddike
1 – 2 spsk. Kulør
 
Evt. lidt sesam til drys på toppen.
 

De tørre ingredienser vejes af i en skål og de våde i deres egen skål. De våde piskes sammen, inden det hele blandes og kommes i en smurt form.
 
Den form jeg bruger mest er 3,3 liter.
 
Her bages ved 220 i 15 minutter og herefter skrues der ned til 170 i ca. 60 minutter. Mit brød har en kernetemperatur på 97 - 98 grader, når det er færdigt
 
ELLERS bruger jeg 2 silikoneforme på ca. 1 ½ liter, hvor jeg deler denne portion i. Her bages de ved 220 i 15 minutter og herefter skrues der ned til 170 i ca. 45 minutter. Kernetemperaturen er den samme som ovenstående.
 
 


Afkøles på en bagerist.
Kan fryses
Opbevares på køl for længere holdbarhed
Inspiration: KETOMUMS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar