onsdag den 15. januar 2025

Rugbrødsnacks med chokolade

 

24 – 25 stk.
Ca. 3 g. kulhydrat pr stk.
 
4 stk. Æg M/L
200 g. Hytteost 4 %
12 g. Salt
150 g. Mørk chokolade
100 g. Chia frø
150 g. Hørfrø
100 g Solsikke kerner
150 g. Sesam frø
2 tsk. Bagepulver
10 g. Æblecider eddike
Kulør
 

Æg, salt og hytteost blendes til en ensartet konsistens.
 
Chokoladen hakkes groft og vendes i æggeblandingen, sammen med de øvrige ingredienser.
 
Dejen vejes af i muffins forme. Overfladen glattes ud med en finger duppet i vand.
 
Bages ved 150 i ca. 45 minutter.
 
De skal have en kernetemperatur på min. 90 grader.
 
 
 
 
Afkøles på en bagerist.
Kan fryses
Opbevares på køl for længere holdbarhed
Inspiration: ANNEMETTE ENGELL

Ingen kommentarer:

Send en kommentar