Til venstre ses kartoffelpizza med rucola. Til højre pizza med rucola, skinke og parmesan. Og i baggrunden ses pizza med mozzarella & oliven. |
Låvises mozzarella & oliven.
1 per.
1 port. Pizzadej - se
opskriften her6 - 8 spsk. Tomatsauce
2 stk. Mozzarella kugler, skåret i skiver
20 stk. Oliven, sorte
2 tsk. Hvidløgsolie
Pizzadejen laves som
beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir.
Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Mozzarellaen og olivene fordeles på
dejen
Bages på en varm bagesten
ved 225o C i ca. 15 minutter.
Ved servering toppes pizzaen
med hvidløgsolie. Dette laves ved at knuse lidt friske hvidløgsfed i lidt
olivenolie.
Ud over denne pizza lavede vi også:
Kartoffelpizza med pesto - se opskriften her
Og pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost - se opskriften her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar