lørdag den 20. juli 2013

Låvises pizza med mozzarella & oliven.

Til venstre ses kartoffelpizza med rucola.
Til højre pizza med rucola, skinke og parmesan. Og i baggrunden ses pizza med mozzarella & oliven.

Låvises mozzarella & oliven.
1 per.
1 port. Pizzadej - se opskriften her
6 - 8 spsk. Tomatsauce
2 stk. Mozzarella kugler, skåret i skiver
20 stk. Oliven, sorte
2 tsk. Hvidløgsolie

Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir. Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Mozzarellaen og olivene fordeles på dejen

Bages på en varm bagesten ved 225o C i ca. 15 minutter.

Ved servering toppes pizzaen med hvidløgsolie. Dette laves ved at knuse lidt friske hvidløgsfed i lidt olivenolie.

Ud over denne pizza lavede vi også:

Kartoffelpizza med pesto - se opskriften her

Og pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost - se opskriften her 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar