Når vi får pizza hos os, bliver det, som som mange andre ting, til planlagt restemad. Vi laver en stor portion, så vi har til et par dage.
På anden dagen bliver pizzastykkerne blot lige lunet på grillen eller i ovnen på en pizzasten.
Pizza med rucola,
tørret skinke & parmesanost.
1 per.
1 port. Pizzadej - se
opskriften her6 - 8 spsk. Tomatsauce
10 stk. Oliven, sorte
1 - 2 håndfuld Rucola
4 sk. Skinke, tørret
3 - 4 spsk. Parmesanost, groft revet
Pizzadejen laves som
beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir.
Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Og den drysses med ost og oliven.
Bages på en varm bagesten
ved 225o C i ca. 15 minutter.
Ved servering toppes pizzaen
med rucola, skinke og frisk revet parmesanost. Og evt. lidt god olivenolie.
Ud over denne pizza lavede vi også:
Kartoffelpizza med pesto - se opskriften her
Og pizza med mozzarella & oliven - se opskriften her
Pizzadejopskriften er ikke længere tilgængelig 😳😳😳
SvarSletDet skulle være rettet nu, men ellers finder du linket dertil her https://laavisesmad.blogspot.com/2013/07/verdens-bedste-pizzadej.html
Slet