Til venstre ses kartoffelpizza med rucola. Til højre pizza med rucola, skinke og parmesan. Og i baggrunden ses pizza med mozzarella & oliven. |
1 per.
1 port. Pizzadej - se
opskriften her6 - 8 spsk. Tomatsauce
3 - 5 stk. Kartofler, i meget tynde skiver
1 - 2 spsk. Pesto, grøn
Pizzadejen laves som
beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir.
Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Og den drysses med ost og
kartoffelskiverne lægges på.
Bages på en varm bagesten
ved 200o C i ca. 25 minutter.
Ved servering toppes pizzaen
med pestoen og evt. et drys groft salt.
Jeg brugte min hjemmelavede rucolapesto - se opskriften her
Jeg brugte min hjemmelavede rucolapesto - se opskriften her
Ud over denne pizza lavede vi også:
Pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost. - se opskriften her
Og pizza med mozzarella & oliven - se opskriften her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar