lørdag den 20. juli 2013

Kartoffelpizza med pesto.


Til venstre ses kartoffelpizza med rucola.
Til højre pizza med rucola, skinke og parmesan. Og i baggrunden ses pizza med mozzarella & oliven.

Låvises kartoffelpizza med pesto.
1 per.
1 port. Pizzadej - se opskriften her
6 - 8 spsk. Tomatsauce
100 g. Ost, revet
3 - 5 stk. Kartofler, i meget tynde skiver
1 - 2 spsk. Pesto, grøn

Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir. Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Og den drysses med ost og kartoffelskiverne lægges på.

Bages på en varm bagesten ved 200o C i ca. 25 minutter.

Ved servering toppes pizzaen med pestoen og evt. et drys groft salt.


Jeg brugte min hjemmelavede rucolapesto - se opskriften her
BEMÆRKNINGER: Rucolapestoen kan med fordel røres op med lidt ekstra olie, så er den nemmere at dryppe over pizzaen.



Ud over denne pizza lavede vi også:

Pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost. - se opskriften her

Og pizza med mozzarella & oliven - se opskriften her



Ingen kommentarer:

Send en kommentar