Men nu har jeg god samvittighed og 7-9-13, skulle uheldet være ude og den vælger at gå helt i sort, så er nu alle hendes strikke, hækle og andre vigtige ting gemt.
Men lørdag morgen, da vi væltede ud af sengen, kom hunden i snor og vi spise en banan, mens de blev luftet, så gik ture til træningscenteret. Og derefter hjem og gøre klar til aftensmaden, som bestod af smørebrød, med DELLER, nykogte æg, hjemme-rørt MAYO. Og husets berømt fiskesalat. Alt serveres på vores friskbagte GULERODSRUGBRØD.
Røget makrelsalat.
3 - 4 stk. Æg, kogte
½ stk. Rødløg, finthakket
2 - 4 spsk. Mayonnaise
½ -
Citron
Salt
Peber
Skind
og ben fjernes fra makrellen og den plukkes i små stykker. Æggene skæres i små
stykker og tilsættes sammen med løget. Det hele røres sammen med mayonnaisen og
smages til med citron, salt og peber.
Der kan tilsættes urter, kapers eller andre grønsager efter eget valg. I denne udgave har jeg brugt purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar