Nå, men pyt, det smager fantastisk :O))
4 per.
170 g. Havregryn
70 g. Hasselnødder, hakkede
100 -200 g .
Sukker (afhænger af hvor sød æblegrøden er)
140 g. Smør
1 tsk. VanilIesukker
700 g. Æblegrød
Æblegrød fyldes i bunden af et tærtefad eller lignede.
Havregryn, hasselnødder, sukker, vaniljesukker og smør blandes i en gryde og varmes op.
Fyldet kommes ovenpå æblegrøden.
Bages ved 200o C i ca. 35 minutter til kagen er gylden.
170 g. Havregryn
70 g. Hasselnødder, hakkede
100 -
140 g. Smør
1 tsk. VanilIesukker
700 g. Æblegrød
Æblegrød fyldes i bunden af et tærtefad eller lignede.
Havregryn, hasselnødder, sukker, vaniljesukker og smør blandes i en gryde og varmes op.
Fyldet kommes ovenpå æblegrøden.
Bages ved 200o C i ca. 35 minutter til kagen er gylden.
Serveres med lidt cremefraiche eller vanilleis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar