Er de ikke søde???
Grydelap gris :O)
|
Der er blevet vedtaget et nyt fænomen i blandt Mandens søskende. Vi skal ses lidt oftere til "søskende aftner", gerne med påhæng :O)
I går var vi hos os, eller de fleste af dem dukkede op. Vi skulle selvfølgelig have lidt at spise og Manden og jeg havde bestemt os for en nem menu, men inspiration i Italien :O))
Vi klargjorde det hele om formiddagen, så det bare skulle i ovnen senere, så der var ingen (Læs MIG), der skulle stå og svede tran i køkkenet.:O)
Italiensk farsbrød er endnu en af de opskrifter jeg har taget med mig fra min læretid i Hovedkøkkenet på Odense Universitetshospital. Jeg vil ikke sige at jeg laver det ofte, men indimellem og det smager bare så godt.
Her serveret med nye danske kartofler vendt i olivenolie, krydret med salt og citron peber og stegt ca. 50 minutter ved 200o
Italiensk
farsbrød.
4 per.
1 stk. Æg
1 ½ tsk. Salt
1 fed Hvidløg, knust
Kødet røres sejt med salt.
Løg, oregano, krydderurter, ost og æg tilsættes og farsen røres godt. Herefter
kommes havregryn i under omrøring og tilslut vandet, der tilsættes lidt efter
lidt. Farsen skal have en passende konsistens, ikke for fast og ikke for blød.
Nu skal farsen hvile i ca. 30 minutter i køleskabet. Farsen fyldes i en smurt
franskbrødsform.
Farsbrødet steges ved 180o
C til kernetemperaturen er 85 C .
Her ses den færdige tallerken. Farsbrødet serveret med nye krydrede ovn kartofler. Bønnesalat, filone brød, tzaztiki, og en helt plain tomatsauce krydret med løg, hvidløg, oregano, chili, salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar