søndag den 8. december 2013

Smørebrød med fars fra farseret and.

Der er egentlig ikke så meget at sige om dette. Total lækker frokost i bedste STOP-MAD-SPIL stil.
Der skal ikke så meget til for at gøre sin frokost lidt mere indbydende, bare et salatblad og et par dejlige farver i form af et par stykker pynt. Dette kan sagtens også lade sig gøre til en madpakke :O)


Smørebrød med fars fra farseret and.
1 stk.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
2 - 3 sk. Fars fra FARSERET AND
1 spsk. RØDKÅL
1 spsk. PICKLES
1 stk. Sveske
2 sk. Appelsinspringer

Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen.  Farsen lægges på brødet, skiverne må gerne overlappe hinanden. Hele brødet skal være dækket.

Rødkålen drænes og lægges i en bræmme ned langs stegen. De syltede grønsager fra picklesen duppes tørre og lægges pænt på den ene side af kålen. Appelsinspringerne sættes ovenpå kålen øverst oppe på smørebrødet. Svesken læggen mellem springer og syltede grønsager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar