Har du ingen KIWIMARMELADE, bryder dig ikke om det eller bare ikke orker at lave en portion, så lav dig en ananaskompot eller brug en af de færdig marmelader du allerede har i køleskabet. Uhhmmmm, jeg tror hindbær ville gøre sig godt her i osse.
Kiwi-ananas trifli.
3 - 4 per.
Ca. 150 g.
KIWIMARMELADE
150 g. Ananas, frisk, i små tern
8 stk. Bastogne kiks, knuste
CREME:
2 dl. Hytteost, 4 %
1 dl. Piskefløde
½ st. Vanille, korn fra
1 tsk. Sukker
Til cremen stilles hyggeosten til
afdrypning i ca. 10 minutter. Imens piskes fløden til skum og vanillekornene
blandes med sukkeret, så kornene skiller ad i cremen.
Herefter vendes alle ingredienserne sammen
og cremen smages til.
Når triflien skal lægges sammen, startes
der med et lag creme i bunden, så drysses kiksene, lidt ananas og herefter
marmeladen, der smøres let ud.
Sådan fortsættes der med endnu en omgang af
alle tingene, dog afsluttes der med et lag creme. Og herefter kan desserten
afpyntes med lidt kiks, ananas eller mynte.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar